Mastra viste styrke mot tabelltopp Midtbygdens

Midtbygdens vant 1–2 mot Mastra på Vikevåg kunstgress til tross for taktisk sterk gjennomføring fra Mastra.

Mastra var sterke i duellspillet på Vikevåg kunstgress.
Publisert: Publisert:

RENNESØY: Midtbygdens har vunnet alle kampene i sesongen før de møtte Mastra på Vikevåg kunstgress. Mastra hadde bestemt seg for å ligge lavt og utnytte sjansene de fikk maksimalt. Midtbygdens slet tidlig i kampen med å skape de store sjansene, og debutantkeeper og trener for Mastra, Alexander Jarle Opshaug Teigen ble lite utfordret tidlig i kampen. Kveldens dommer var Joar Rodrigues de Miranda.

Mastra fant nettet først etter at Mastras nummer 7, Mats Marius Hagelund Ueland fikk en lang ball servert mot Midtbygdens 16-meter, Ueland trakk innover i 16- meteren, og da han dro forbi en av midtbygdens forsvarspillere ble han taklet. Dommeren pekte mot straffemerket og Ueland kunne rutinert plassere ballen i mål.

Mastra lå lavt i banen og skapte mest på kontringer.

Teigen hadde noen fantastiske redninger i løpet av kampen, og Mastra hadde flere muligheter til å sikre uavgjort eller seier. Midtbygdens viste hvorfor de er ubeseiret i 5. divisjon og fant nettet to ganger før kampslutt med nummer 11, Asgeir Austigard og nummer 4, Stig Lyse. Kampen var like vel en sterk prestasjon av Mastra, uavhengig av resultatet.

-Vi gjennomførte kampplanen til punkt og prikke, vi leverte en sterk prestasjon og gjorde det vanskelig for Midtbygdens, sier Mastras trener Teigen til Øyposten.

-Vi hadde flere muligheter til å sikre oss uavgjort mot slutten. Dette er den beste kampen vi har spilt i løpet av sesongen, mener han.

Midtbygdens viste i løpet av kampen hvorfor de er ubeseiret.
Publisert: