Mastra var knallharde i duellspillet mot Randaberg. Foto: Foto: Per Thime

RANDABERG: Mastra tar tre poeng på bortebane mot Randaberg etter en overbevisende 2–4 seier. Mastra kontrollerte hele andre omgang, tillot lite avslutninger på mål og skapte de fleste sjansene. Kveldens dommer var Miguel Angel Pinzon Forero.

Randaberg kontrollerte store deler av første omgang og kom til sin første sjanse da nummer 7, Ruben Idarson Sirevåg driblet seg gjennom forsvaret og satt ballen i tverrliggeren fra nært hold. Første omgang ble etter hvert en evig dragkamp om ballbesittelse og kontroll. Lagene gikk inn til pause 0–0.

Tidlig i andre omgang viste Mastra hva de er laget av da nummer 7, Mats Marius Hagelund Ueland løfter ballen majestetisk over forsvaret til Randaberg i et gjennom brudd mot Mastras nummer 11, Øystein Hodnefjell som enkelt plasserer ballen i mål, en mot en med Randabergs målmann.

Mastra var klart best på bortebane mot Randaberg. Foto: Foto: Per Thime

Randaberg fikk få muligheter i andre omgang, men Randabergs Nummer 7, Sirevåg tok våkent muligheten fra 18 meteren og satte ballen helt opp i krysset mot en sjanseløs målmann. Sirevåg var ikke ferdig for kvelden da han like etter satte ballen i mål, denne gang fra 20 meter i nettaket til side for Mastras Målmann.

Kampen viste seg allikevel å bli et Mastra show. Randaberg måtte gi etter for presset fra Mastra da et langskudd traff Randabergs målmann. Returen blir forhindret da målmannen feller første mann på ballen, men før dommeren får blåst straffe setter Mastras nummer 14, Tore Aske ballen i det tomme buret.

Med energi fra det første målet kom Aske alene mot Randabergs målmann. Avslutningen reddes, men Hodnefjell plukker opp returen og setter ballen i nettet for andre gang. Mastra holdt presset oppe etter målene.

Mastra skapte de fleste sjansene under oppgjøret. Foto: Foto: Per Thime

Mot slutten av kampen ble Randaberg tvunget til å flytte mer av sitt mannskap fremover i banen. I de store rommene som åpnet seg var Mastras nummer 7, Ueland klar. Alene med målmann var han rolig og konsentrert. Etter å runde Randabergs målmann var det ingen tvil om at Mastra skulle vinne 2–4 i siste spilleminutt.

Etter kampen kunne den storfornøyde Mastra treneren Alexander Jarle Opshaug Teigen feire med spillerne.

-Kampen startet litt uryddig for oss, men vi kom fort inn i matchen, sier Teigen til Øyposten.

-Vi setter sjansene vår og tillater vel i andre omgang kun de to sjansene som gikk i mål.

-Gutta utviser stor viljestyrke, jobber knallhardt og er rolige i avslutningsøyeblikket, presiserer en meget fornøyd Teigen.

Han var også veldig fornøyd over hvor rutinert Mats Marius Hagelund Ueland var da han rolig passerte Randabergs målmann for å sikre seieren.