Cecilie Mjelde fra Rennesøy drømmer om å spille for Barcelona

Rennesøybu og fotballproff Cecilie Mjelde drømmer om å spille for Barcelona. For tiden er hun å se i førstedivisjonslaget Klepp.

Cecilie Mjelde (19) drømmer om å spille for Barcelona.
Publisert: Publisert:

KLEPP: Fra Vikevåg til toppserien. Cecilie Mjelde er 19 år og har allerede en sesong i toppserien og to i førstedivisjon under beltet. I 2019 signerte Mjelde med Klepps akademi-lag. Den unge kantspilleren har imponert for Klepp 2 med 11 mål på 27 kamper. Hun er fast inventar på Klepps førstelag, tidligere i toppserien, nå i førstedivisjon.

Fotball karrieren til Mjelde tok av i Klepp akademiet.

Karrieren til Mjelde startet i Mastra IL før den i ung alder tok veien til Forus og Gausel. Etter flere sesonger i Forus og Gausel, hospiterte Mjelde i Klepp-akademiet. De siste tre årene har Mjelde spilt seg inn på førstelaget og er nå fotballproff for Klepp.

-Drømmen er å spille for Barcelona, det er litt kjipt siden jeg er Real Madrid tilhenger, men Barcelonas kvinnelag er veldig gode, sier Cecilie Mjelde til Øyposten.

Om Mjelde blir å se på Estadi Johan Cruyff i Barcelona får tiden vise. Det unge talentet er foreløpig en stjerne fra Rennesøy å holde øye med.

Mjelde er fast inventar på Klepps førstelag.

Vedsiden av fotballen er Mjelde deltidsstudent innen paramedisin i Fredrikstad. Fokuset ligger foreløpig på fotballen, ettersom studier og kjærlighetsliv er satt på vent for å fokusere på proffkarrieren.

-Tiden min går mest i trening, jeg er en uke i Fredrikstad for å studere og fire uker hjemme for å trene og spille for Klepp, sier Mjelde.

Hun presiserer at hun fortsatt har tid til å være sosial selv om mye tid går til trening.

Mjelde bruker mesteparten av tiden på trening og fotballkarrieren.
Publisert: