Mastra knuser Tjensvoll 0–5 på Sørmarka kunstgress

I siste serierunde viser Mastra Tjensvoll ingen nåde. Kampen ender 0–5 i Mastras favør.

Mastra ender på sjetteplass etter å ha knust Tjensvoll 0–5 på bortebane.
Publisert: Publisert:

SØRMARKA: Til tross for en litt tung start på kampen kontrollerte Mastra oppgjøret mot Tjensvoll klart fra andreomgang, mens Tjensvoll holdt buret rent frem til det 39 spilleminutt. Tjensvoll ender på tiendeplass på tabellen etter en enveiskjøring i andre omgang av Mastra. Kampens dommer var Brage Martin Norbakken.

Til tross for at Tjensvoll holdt buret rent i 39 minutter, kunne Mastras nummer 14. Tore Aske sende Mastra i ledelsen før pause. Rett etter pausen økte Mastras nummer 10. Erling Håvarstein ledelsen til 0–2 før han i det 85 spilleminutt satte sitt andre mål for kvelden.

Mastra var ikke ferdige selv om det stod 90 minutter spilt på klokken. På overtid kunne Mastras nummer 9 og 14, Tom Erik Aske og Tore Aske sette hvert sitt mål og avslutte kampen 0–5 til Mastra. Mastra sikrer sjetteplass etter overkjøringen på Sørmarka kunstgress.

-Kanonkjekt at vi holder nullen i dag og kanonkjekt at vi scorer 5 mål. Også veldig kjekt at Erik Austerheim er tilbake i a-lagsdrakten etter å ha hatt et lenger skadeavbrekk, skriver Mastras trener Alexander Jarle Opshaug Teigen.

-Vi avslutter sesongen på en positiv måte, og vi har et godt fundament å bygge videre på til neste år.

-Takk til alle som har støttet laget gjennom hele sesongen. Vi er utrolig glade for den og det gir oss en ekstra motivasjon til å gi alt.

Publisert: