Finnøy kjemper mot nedrykk i 5. divisjon

Finnøy har troen på å unngå nedrykk til tross for nederlag mot Vardeneset mandag. Kampen endte 8–1 på Tasta.

Vardeneset kontrollerte store deler av kampen.
Publisert: Publisert:

TASTA: Mandagens kamp mot Vardeneset ble en alt for tøff oppgave. Etter tre uheldige baklengsmål i første omgang var ikke energien på plass for en snuoperasjon, kampen endte 8–1 til Vardeneset. Kampens dommer var: Przemyslaw Ireneusz Wolski.

Kampen fikk en nydelig start da nummer 10, Torjus Halsne satte et nydelig skudd fra 16 meter i motsatt hjørne. Det tok allikevel ikke lang tid, før Vardeneset svarte, knapt et minutt etter kom et gjennombrudd til kant som deretter leverte en pasning inn i midten hvor nummer 27, Daniel Olsen var klar til å sette inn 1–1 målet.

Dette ble oppskriften til Vardeneset gjennom kampen, og Finnøy virket ikke klare for å stoppe Vardenesets kampplan. Men resultatet ga allikevel ikke et riktig bilde av kampen.

Finnøy fikk flere muligheter fra hjørnespark.

Finnøy har tre kamper igjen av sesongen og en seier eller et uavgjort resultat kan være nok til at Finnøy holder seg i 5. divisjon. Per nå har Finnøy 9 poeng og ligger nederst på tabellen.

Rett over Finnøy ligger Kvitsøy med 10 poeng. Finnøy møter tøff motstand i form av Mastra, Vaulen og Buøy i de siste kampene. Kvitsøy møter Vaulen, Buøy og Jarl. Kvitsøy har et noe lettere kampprogram, men Finnøy har troen på at de skal klare å ta tre poeng på de siste tre kampene.

-Jeg har troen på at vi skal klare å slå enten Mastra eller Buøy, sier assistenttrener og spiller Bendik Heggelund.

-Vaulen kan fort bli for tøft, sier Finnøys trener.

Effektivt spill og kontringstempo gjorde det vanskelig for Finnøy å flytte mange spillere fremover.

Finnøy har fortsatt muligheten til å overleve i 5. divisjon, men er avhengige av et godt resultat mot Mastra på hjemmebane, eller mot Buøy som kan gi Finnøy det poenget de trenger for å overleve. Finnøys trener opplyser at han har troen på at de kan klare det om hele mannskapet er med og innsatsen er på plass.

Publisert: