Finnøy kjemper mot nedrykk etter tap mot Tjensvoll

Finnøy tapte 1–3 mot Tjensvoll i et spennende og jevnt oppgjør.

Publisert: Publisert:
Både Finnøy og Tjensvoll holdt presset oppe under kampen.

FINNØY: Det viste seg å bli en veldig jevn kamp på Leikvoll på Finnøy, og selv om regnet høljet ned var det møtt opp publikum for å følge kampen. Begge lag presset høyt i kampen og skapte flere sjanser i begge omgangene. Kampens dommer var Leif Sigve Finnesand.

Tøffe dueller på Leikvoll under oppgjøret mot Tjensvoll.

I hele første omgang var det utallige sjanser fra begge lag. Det var lite fokus på ballbesittelse og flere lange pasninger inn i bakrom.

I første omgang fikk vi en interessant situasjon. Tjensvolls nummer 22, Nicolai Moi Séne kom alene mot Finnøys målmann, men ble felt rett utenfor 16-meteren av Finnøys målmann Morten Engebretsen.

Forskjellige dommere behandler slike situasjoner ulikt, og kveldens dommer dømte frispark og gult kort. En annen dommer kunne vist det røde for å ha fratatt Séne en åpenbar målsjanse.

Det var høyt tempo i overgangsspillet til Finnøy.

Andre omgang skulle vise seg å bli et målkalas. Finnøy åpnet kalaset med nummer 7, Håkon Baustad Kavli som satte ballen i nettet i det 61' spilleminuttet. Etter elleve minutter utlignet Tjensvoll med nummer 5, innbytter Benjamin Fjeller Schultz. Tjensvoll vant et straffe mot slutten av kampen og tok ledelsen etter at nummer 9, Vetle Kristoffer Lie satte straffen i mål.

Kampen ble en skikkelig «thriller» til siste slutt, før Séne får sitt etterlengtede mål i det siste spilleminutt og sikrer Tjensvolls seier over Finnøy på Leikvoll. Stillingen ender 1–3 i Tjensvolls favør.