Mastra-tap på hjemmebane til tross for jevn kamp

Det var en jevn kamp på Vikevåg kunstgress, men en hatrick fra Madlas Lued Laja Nordhagen avgjorde kampen mot Mastra 1–3.

Det var et jevnt oppgjør på Vikevåg kunstgress.
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

RENNESØY: Madla kontrollerte store deler av kampen. Mastra skulle vise seg å være farlig tidlig når nummer 14 kom alene foran mål, men bommet fra fem meter. Like etter kom Madlas nummer 17, Lued Laja Nordhagen alene med målmann og satte inn 0–1 til Madla. Kveldens dommer var Anders Løge.

Madla kontrollerte store deler av kampen.

Like etter et utspill fra mål heades ballen videre til Nordhagen som fikk et drømmetreff på volley fra 20 meter rett i målet. Madla var ikke ferdige i første omgang, og et innlegg inn foran mål gjør at Nordhagen igjen kan sette ballen i mål. Denne gang fra femmeter’en. Nordhagen blir Madlas hatrick-helt allerede før førsteomgang var omme.

Tidlig i andre omgang fikk Mastra håpet tilbake da det blir blåst straffe etter holdning i feltet. Mastras nummer 10, Erling Håvarstein satte ballen hardt oppe i krysset og kunne feire utligning.

Andre omgang ble sjansefattig for begge lag.

Mot slutten av andre omgang oppstod det en interessant situasjon da Mastra satte ballen i mål etter at Madlas målmann mistet ballen inne i boksen. Dommeren blåste frispark, men her hadde nok Mastra all rett ti å føle seg snytt for et mål. Kampen ender 1–3 i Madlas favør etter en jevn og spennende kamp.

-Det var «nice» å score hatrick, det var også viktig for meg og score mål tidlig i kampen, sier Nordhagen til Øyposten.

-Kampen var jevn, men vi satte sjansene våre, og var heldige med å komme i gang tidlig i kampen, sier Madlas trener.

-Lueds volley var en drømmescoring, skikkelig klasse, presiserer han.

Madlas hatrick-helt Lued Laja Nordhagen.

Mastras assistent trener var fornøyd med innsatsen, men er tydelig på at de ikke klarer å prestere på det nivået de ønsker i andre omgang. Han legger til at Madla var veldig effektive i spillet, spesielt foran mål og ser at de kan løfte spillet sitt på dette området.

Publisert: