AV: PER THIME

I Rogalandscupen er det slik at man får straffespark før kampen blåses i gang, basert på divisjonsforskjellen på lagene. Da Finnøy i forrige uke møtte SIF hjemme på Leikvoll startet hjemmelaget med tre straffespark. Fordi det skiller tre divisjoner mellom lagene. Hjemmelaget var ikke snauere enn at de scora på alle tre straffesparka og dermed ledet de 3-0 før dommeren satte i gang kampen fra midtsirkelen.

Malte bare på

Det stoppet heller ikke der, for hjemmelaget var i storform mot den falne «storheten» fra Stavanger. Håkon Kavli sørget for 4-0 etter et hjørnespark, mens Daniel Emil Nåden satte inn 5-0. SIF var rystet og vel så det. Riktignok scora SIF to ganger før pause, men hjemmelaget hadde god kontroll.

I pausen gjorde hjemmelaget noen rokeringer, og det ble faktisk enda bedre. Finnøy scora ytterligere tre ganger, mens SIF scora to. Når man hadde talt opp antall scoringer kunne man se at hjemmelaget hadde vunnet hele 8-4 mot fjerdedivisjonslaget. Målscorere for Finnøy var Ruben Eggebø, Jarle Sigbjørn Eike, Håkon Kavli, Marton Østebøvik, Jarle Mensink (2), Daniel Emil Nåden og Hans Runar Eike.

3. runde i Rogalandscupen er også satt opp. Der skal Finnøy spille borte mot Ganddal. Laget fra Sandnes spiller i 6. divisjon, og dermed får Finnøy ett straffespark før kampen. Det betyr at også der bør mulighetene for å videre være tilstede. Men, nå er det sommerferie for de nesten helrøde fra Finnøy.