Etter litt over et års drift legges vaksinesenteret i Hjalmar Johansens gate 10 i Bekkefaret ned fredag 28. april. Det betyr også at det er slutt på drop in-vaksinering. Fra og med mai settes alle doser koronavaksine hos smittevern- og vaksinasjonstjenesten i Torgveien 15C, og kun på timebestilling.

Stort og imponerende arbeid

De første koronavaksinene ble satt i Expohallen i Forum i starten av 2021. Etter det har 90 prosent av innbyggerne i Stavanger fått to doser koronavaksine, 68 prosent har fått tre doser og noen har også fått satt dose 4 og 5.

- Det har vært nedlagt et stort og imponerende arbeid av svært mange medarbeidere med ulik kompetanse for å gjennomføre vaksineringen. Alle fortjener en stor takk. Massevaksineringen har ført oss ut av pandemien, og gjort det mulig for oss å leve som normalt igjen. Det er vi veldig glade for, sier direktør helse og velferd Eli Karin Fosse.

Bestill tid - slutt på drop in

Bestill tid for koronavaksinering hos smittevern- og vaksinetjenesten på nett www.timebestilling.remin.no/stavanger eller på telefon 51 91 33 33. Det er telefontid kl. 12-14 mandag-fredag. Enkelte fastleger setter også koronavaksine, så sjekk med fastlegen din.