Vaksinebuss til Judaberg og Vikevåg også neste veke

Vaksinebussen dukkar opp igjen også neste veke, både på Judaberg og i Vikevåg. Det var stor pågang då vaksinebussen dukka opp på Judaberg for første gang i det nye året, onsdag denne veka. Bussen blir ståande der også torsdag, og køyrer vidare til Vikevåg fredag og laurdag.

Hedda Haraldseid (t.v.) og Svanhild Haugstad frå Sanitetsbataljonen på Sætermoen er klar til å setja sprøyter både på Finnøy og Rennesøy denne og neste veke.|
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

FINNØY-RENNESØY:

Bussen kjem tilbake også neste veke. Då kjem han til Judaberg onsdag 12. januar,  frå 09.00 til klokka 18.00. Deretter blir det Vikevåg torsdag 13. januar, i same tidsromet.,

Pågangen på vaksinebussen første dag på Judaberg, var stor.

-Det var fullt køyr og kø heile dagen, seier Svanhild Haugstad frå Nærbø og Hedda Haraldseid frå Skjold til Øyposten.

Kommunen har kalla inn hjelp frå Forsvaret til å få vaksinekøen unna, og dei to kvinnene tenestegjer i Sanitetsbataljonen på Sætermoen i Bardu. Nå skal dei vera i området i to veker for å hjelpa til med å setja sprøyter, mellom anna i vaksinebussen. Med på bussen er det både sjukepleiar, ambulansemedarbeidar og medic frå Forsvaret.

-Det er kjekt å kunna bistå sivilbefolkninga når det trengs, seier dei to.

Vaksinebussen åpna dørene klokka 0900 torsdag, og blir ståande fram til klokka 18.00 torsdag kveld. Fredag og laurdag blir den ståande i same tidsromet i Vikevåg.

 

Publisert: