Ny Finnøy-spiller debuterte med å score mål

Det ble en tøff kveld for Finnøy på Randaberg kunstgress, til tross for en drømmeavslutning i debutkampen til Finnøys nye spiller, ukrainske Volodymyr Povshuk .

Publisert: Publisert:
Høyt tempo og press under oppgjøret på Randaberg kunstgress.

RANDABERG: Finnøy kunne feire etter et minutt spilt tid da Roar Haug satt ballen i nettet. Randaberg slo fort tilbake med to mål. Kampen var nokså jevn frem til pause. Etter pause ble kampen for tøff for Finnøy, og etter 90 minutter spilt var det endelige resultatet 4–2. Kveldens dommer var Lucien Popa.

-Vi møter et helt nytt Randaberg lag, innsatsen var ikke på topp, vi er bedre enn dette, sier Finnøy-trener Sturle Guttormsen til Øyposten.

Begge lag spilte med høyt press, og i perioder var Finnøy ganske farlige for Randaberg. Men inn i andre omgang tok Randaberg kontrollen over kampen, mens Finnøy aldri maktet å komme helt tilbake.

Finnøy-trener Sturle Guttormsen peker på at et nytt Randaberg lag med førstelagsspillere i troppen var en av utfordringene Finnøy stod ovenfor. Han synes ikke at innsatsen i denne kampen var blant de beste, men han ser allikevel positivt på neste oppgjør mot Kvitsøy.

Finnøy - Kvitsøy spilles på Leikvoll stadion den 4. september.

Randaberg hadde god kontroll på kampen i andre omgang.

Finnøy stilte med et nytt ansikt mot Randaberg, Volodymyr Povshuk fra Talgje. Povshuk er opprinnelig fra Ukraina, men har bodd de siste tre årene på Talgje. Sent i andre omgang ga Povshuk Finnøy-benken noe å feire, da han leverte en volley som Randabergs målmann Trym Voll var sjanseløs til å redde.