Joker Eriksholmen kunne feire ett vellykket år: – Jeg kunne ikke hatt en bedre jobb

Joker Eriksholmen kunne feire ett år med ny butikk 9. juli. Året som har gått har vært bra, på alle måter ifølge butikkdriverne.

SERMONIELT: Slik så det ut for ett år siden da butikken åpnet. Her klipper Kine Aartun Norheim og Jan Atle Norheim snoren for å markere åpningen.
  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:

Kine Aartun Norheim tok over butikkdriften med Jan Atle Norheim 9. juli 2021. Nå kan de se tilbake på ett vel gjennomført år med full drift i butikken.

– Å ta over butikken var uvant i starten, men heldigvis veldig kjekt. Det har vært bra på alle måter, sier Kine Aartun Norheim til Øyposten.

Selv om det har vært mye å sette seg inn, som nye systemer, kan hun meddele at det har gått fint.

– Jeg kunne ikke hatt en bedre jobb. Det er kjekt arbeid og da går det fint, selv om det føles litt nytt.

Kjekke kunder og ansatte

Kine Aartun Norheim opplyser også om at det ligger mye jobb i å drifte en butikk, men sier at det har gått bra takket være hyggelige kunder og ansatte.

– Vi feiret ettårsdagen med kake og kaffe. Det var vår måte å gi tilbake til de ansatte og kundene våre. De er grunnen til at dette året har gått så bra.

KAKE OG KAFFE: Slik så kakene ut under feiringen på fredag 8. juli.

Norheim legger til at det nettopp er kundene som gjør det så kjekt å jobbe i butikken. Ingen dag er lik og hun får truffet på mange hyggelige folk.

Flinke fastboende og hyttefolk

Norheim forteller at salget har gått som forventet siden åpningen. Sommerinnrykket har ikke startet for fullt enda, men de ser frem til en forhåpentligvis bra periode.

– De fleste er nok på ferie enda, men det kommer nok til å ta seg litt mer opp i løpet av sommeren, sier hun og legger til:

– Heldigvis er det mange flinke hyttefolk og fastboende som støtter lokalbutikkene. Det er helt fantastisk, avslutter hun.