- Jeg er villig til å gjøre hva som helst

Frivilligsentralen har fått beskjed av lokalpolitikerne at de må sette opp flere aktiviteter på ettermiddag og kveldstid for både kvinner og menn.

  • Terese Torgersen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel
Frivilligleiar i Rennesøy, Bjørg Vestbø, håper at 2022 kan bli eit «normalt» år, spesielt med tanke på frivilligheiten.|Ann-Elin Piel (V) sitter i Rennesøy kommunedelsutvalg.

RENNESØY:

- Jeg synes det er et veldig fint forslag og jeg er villig til å gjøre hva som helst bare jeg får beskjed hva jeg skal gjøre, sier Bjørg Vestbø, leder av Rennesøy Frivilligsentral.,

- Hvis noen har tips til hva folk ønsker, så starter jeg gjerne opp med det.

Vil nå ut til flere

Da årsplanen til frivilligsentralen ble lagt frem under kommunedelsutvalget i april ble dette forslaget enstemmig vedtatt.

Venstre-politiker Ann Elin Piel understreker at hun ikke fremmet forslaget fordi hun er misfornøyd med arbeidet de har gjort til nå.

- Jeg synes de har et veldig bra tilbud for dem som går hjemme på dagtid, men jeg kunne ønske at det var noe mer på ettermiddager og kvelder for oss som jobber på dagen, sier hun.

Ann Elin Piel (V) sitter i Rennesøy kommunedelsutvalg.

Hun mener at de da kan nå flere av innbyggerne enn det de gjør nå.

- Det hadde vært fint å ha en møteplass der man kan sitte og prate. For eksempel en strikkekafé og et tilbud som kan treffe menn som et åpent verksted eller noe slikt.

https://www.oyposten.no/2021/03/16/gratis-utlan-av-friluftsutsutstyr-i-oyane-som-fa-ha-oppdaget/

Mer på kveldstid

Ifølge Vestbø har de flere aktiviteter på kveldstid som seniordans, språkkafé og syng med oss. Til høsten planlegger de også å starte opp med linedans og strikkekafé.

- Det er klart at vi har mye aktiviteter på dagtid for de eldste, men det er fordi vi ser at det er her behovet er størst.

- Barn og unge har jo sin egen fritidsklubb, men vi kunne nok hatt noe mer for dem mellom 30 og 60 år.

https://www.oyposten.no/2021/02/04/kommunal-el-buss-skal-binda-oyane-saman/