Turistforeningen tilbyr gratis ferieopplevelse

Stavanger Turistforening inviterer til gratis ferieopplevelser for hele familien på den nyoppussa regnbuehytta, Lysefjorden Turisthytte i Lysebotn.

Regnbuehytta, Lysefjorden turisthytte, er nyoppusset og nylig gjenåpnet i alle regnbuens farger. Denne er verdt et besøk i seg selv! |Kan det bli bedre enn dette? Bilde fra Lysebotn.
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

STAVANGER:  Takket være en gavepakke fra Sparebankstiftelsen SR-Bank kan turistforeningen i sommer tilby kortreiste ferieopplevelser for alle barnefamilier som ønsker å utforske Norges-ferie og friluftsliv fra regnbuehytta vår i Lysebotn.

– Dette er en gyllen mulighet for hele familien til å skape flotte ferieminner innerst i verdens vakreste fjord, Lysefjorden. Turisthytta vår her inne, Lysefjorden turisthytte, er nyoppusset og malt i alle regnbuens farger med gatekunst på veggene og er blitt en attraksjon i seg selv. Ved denne hytta inviterer vi nå til Pop-up turboklubb med varierte aktiviteter som for eksempel SUP, kano, fiske naturbingo og mye annet gøy, hver dag fra uke 26 til uke 30, forteller Jane Byberg, leder for aktivitet og folkehelse i Stavanger Turistforening.

 Kan det bli bedre enn dette? Bilde fra Lysebotn.

Alle aktivitetene er gratis og det vil bli premier til barna, men interesserte må melde seg på arrangementet i forkant, den dagen det passer best for dere å delta.

Innholdsrik aktivitetsdag hver eneste dag i Lysebotn

De som melder seg på Pop-up turboklubb kan glede seg til en dag fylt med kjekke aktiviteter, hver dag fra kl. 10 til 15 gjennom sommerukene 26 til 30:

  • Bokstavrebus - Dra ut på bokstavjakt på fem vakre turdestinasjoner. Klarer du alle fem bokstavene og har stokket ordet rett får barna en ekstra premie. Har du minst en bokstav eller mer så har du gjort deg fortjent til en gratis is.
  • Gratis utlån av kano og SUP (ståpadlebrett) på stranden.
  • Bading og lek på stranden, de tøffeste Turboene tar seg selvfølgelig en dukkert.
  • Naturbingo, finn skatter i naturen.
  • Bål og enkle friluftslivtips.
  • Fiskekonkurranse med ukentlig kåring av vinner, gratis utlån av fiskestenger om du ikke har egen.
  • Sommerkafe med gode muligheter til å nyte både is og nydelig sommermat.
  • Opplev ekte gatekunst! Hvor mange gullfisker kan du finne? Kunstner Renate Hermansen har malt tøff kunst på veggene til turisthytta vår. Gullfisken er et symbol på "å komme hjem" og du finner den mange plasser rundt om på bygningene våre. Hvor mange klarer du å finne?
  • Ta en selfie på regnbuestolen!
  • kl 17.30-19 "Turbolek" på plenen: krokket og tegnebord for overnattende barn på Lysefjorden turisthytte. Det vil være en aktivitetsleder tilstede som administrerer enkle leker.

Gjør oppholdet ekstra gjevt med overnatting på regnbuehytta!

Ønsker dere å gjøre aktivitetsdagen om til et lengre opphold er det virkelig å anbefale å ta en eller flere overnattinger på den nyrenoverte Lysefjorden turisthytte. Dette er en betjent hytte hvor du kan få servert alle måltider, bo på flotte familierom og nyte omgivelsene i Lysebotn over flere dager. Ønsker du å bestille rom på Lysefjorden turisthytte gjør du det her.

Hvordan komme seg til Lysebotn?

Lysefjorden turisthytte er lett tilgjengelig med hurtigbåt, eller en kort og spektakulær kjøretur på 30 minutt fra Sirdal, dette er en flott kjøretur og opplevelse i seg selv. Vel fremme møter dere en fargeklatt av en turisthytte med en koselig kafe, gode overnattingsmuligheter i idylliske omgivelser. Alle transportalternativer til Lysebotn finner du mer informasjon om her. Velkommen på besøk og til innholdsrike dager ute i den vakre naturen i Lysebotn!

Publisert: