Hærverk på Nådå

Ole Jan Naaden opplevde i helgen at banneret fra Frp; «Gratulerer med bomfritt Finnøy» ble revet ned, hærverk kaller han det.

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel
Frp-politikere feirer gratis passeringer i Finnfast, dagen etter tunellen ble gratis. F.v: Tor Bernhard Harestad, Bertha Veggeberg, Roy Steffensen, Leif Arne Moi Nilsen og Jørn Kyle Finnesand. |På denne tilhengeren hang plakaten fra Frp, hvor det sto "Gratulerer med bomfritt Finnøy!".

Finnøy: 

-Lørdag klokken 20.00 sto banneret der, men i løpet av natten er det blitt revet ned. Det er rett og slett hærverk, sier Ole Jan Naaden til Øyposten.,

Ole Jan og kona June Naaden er medlemmer av Frp og satte opp banneret i samarbeid med dem, og han er skuffet av at noen kan gjøre noe slikt. Han understreker at alle har rett til egne meninger og at det er dumt det skulle skje.

-Jeg har anmeldt det til politiet, og hvis noen ser banneret håper jeg de tar kontakt slik at det kan settes opp igjen, sier Naaden.

Skulle stå frem til valget 

-Vi fikk lov av grunneier til å plassere banneret der. Det var en hilsen til Finnøy-folket og det skulle stå frem til valget i høst. At noen river det ned er utrolig synd, sier Frp-politiker Tor Bernhard Harestad til Øyposten.

På denne tilhengeren hang banneret fra Frp, hvor det sto "Gratulerer med bomfritt Finnøy!".

Passerer ikke forbi i stillhet

Naaden sier til Øyposten at hærverk som dette ikke er greit og at det ikke kommer til å passere forbi i stillhet.

-Jeg kommer til å sette opp en ny banner, forhåpentligvis den gamle hvis den blir funnet, sier han.