Boksalget går unna for Oddvar Vignes

Finnøy Blomster arrangerte boksignering med Oddvar Vignes. Første opplaget er allerede solgt ut.

Publisert: Publisert:
Oddvar Vignes signerer bøker for finnøybuen. Astri Hakestad Throndsen var blant de som ville sikre seg et signert eksemplar.

FINNØY: Astri Hakestad Throndsen var innom hos Finnøy blomster for å kjøpe den signerte utgave av boken til Vignes, etter å ha lest om boksigneringen på facebook.

-Jeg gleder meg veldig til å lese den, sier Astri Hakestad Throndsen.

Etter en travel uke med reising, presse og foredrag var Oddvar Vignes tilbake på Finnøy for å signere bøker for de som enda ennå ikke hadde fått kjøpt boka hans.

-Boksalget har gått bra og jeg er veldig fornøyd med å ha fått terningkast seks av Stavanger Aftenblad, sier Oddvar Vignes til Øyposten.

-Det kunne ikke gått bedre.

Boksalget går bra for Oddvar Vignes

Også Kulturrådet og bibliotekene i region har kjøpt boken, samt at interessen rundt boka har bidratt til at det første opplaget allerede er solgt ut.

Nå skal han snart ut i pappaperm og ser frem til å kunne reflektere over reisen han har vært igjennom i det siste. Fremover skal Vignes fortsette med å holde foredrag rundt om i landet, og ser frem til å ikke bare dele historien sin, men også leve et liv som gjør ham lykkelig.