Ann Sesilie Tekfeldt er leder av 17. mai-komiteen. Hun vil gjerne ha din hjelp til å fylle 17. mai-programmet med fine tegninger.

STAVANGER: Som kjent har det ikke vært behov for det tradisjonelle 17. mai-programmet de siste par årene. Pandemien satte en effektiv stopper for vanlig feiring av nasjonaldagen, og dermed har 17. mai-komiteen et lite problem:

– Vi i 17. mai-komiteen synes det er litt trasig å måtte bruke tre år gamle bilder til 17. mai-programmet. Derfor vil vi la dem som dagen er viktigst for – barna – bestemme hvordan programmet skal se ut. Vi inviterer til tegnekonkurranse, og den beste tegningen vil pryde forsiden på programmet. Vi kan også få plass til flere inni programmet, sier leder av 17. mai-komiteen, Ann Sesilie Tekfeldt.

Kreative forslag

Tekfeldt og resten av komiteen håper på mange kreative forslag.

– Vi setter ingen begrensninger på motiv annet enn at tegningen må ha noe med 17. mai å gjøre. Så det er bare å slippe fantasien løs, sier Tekfeldt.

Til forsiden trenger vi helst høydeformat. Men vi tar selvsagt også imot andre formater som kanskje kan passe inne i programmet. Vil du sende oss epost er det best om du skanner tegningen eller tar bilde av den med mobilen.

– Den som står bak vinnertegningen vil også få 1000 kroner til klassen sin. De kan for eksempel brukes til ekstra is-penger på nasjonaldagen, smiler Tekfeldt.

Varer til over påske

Konkurransen starter fredag 31. mars og innleveringsfristen er over påske, nærmere bestemt 19. april.

Slik kan du sende inn eller levere

Bidragene kan sendes på epost til bente.gronnum@​stavanger.kommune.no eller leveres fysisk på følgende steder:

  • Innbyggerservice i Olav Kyrres gate 23

  • Innbyggertorget i Vikevåg, Asalveien 6

  • Innbyggertorget på Judaberg, Judabergveien 6

  • I skranken i første etasje på Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus

  • Finnøy bibliotek

  • Rennesøy bibliotek

  • Madla bibliotek