Småbruket på Bjergøy gjør seg klar til Neil Young-konsert

Lørdag 1. juli kl. 16.00 sveiver vi i gang skurtreskeren og inviterer til hagekonsert på Bjergøy, Biskopvika 8. Ikke down by the river, men down by the farm, heter det i pressemeldingen fra The Real Neils & The Pretty Youngs& Friends.

Publisert:
Det er denne karen, Neil Young, her plassert i hagen på Bjergøy, som har komponert låtene som «The Real Neils» spiller.

The Real Neils er et Stavangerbasert Neil Young-tributeband som har eksistert i 23 år. Med et repertoar på over 80 låter spiller bandet sanger fra hele Neil Youngs karriere - alle de kjente klassikerne pluss en god del mindre kjente perler. Noe rufsete elektrisk, noe mykt akustisk, noe midt i mellom – men alt i den neilske ånd.

Johannes Thomsen Bjerga i robåten sin.

På et av de mest idylliske stedene på Sjernarøyene, tidligere bosted til «Thomsen» - farfar til et av bandmedlemmene. The Pretty Youngs er med på kor. Jarle «Charlie» Børresen og plateaktuelle Luli er med som gjesteartister. Og kanskje noen til.

Kommer du fra Stavanger med bil kjører du til Judaberg og tar ferje til Helgøy, og kjører 10 minutter videre til Bjergøy. Det er parkeringsmuligheter på veien like overfor hytta. Eller du kan ta hurtigbåt til Nesheim (Bjergøy), og sykle eller gå til fots over øya. Kommer du med båt, er det muligheter for båtplass på Aubø gjestehavn.

Denne gjengen skal gi til beste sanger av Neil Young på Bjergøy 1. juli.

Ta med onkel og tante og campingstol eller piknikteppe. Mat og drikke tar du med om du vil. Snurredassen er tilgjengelig for de som må. Det blir salg av tante Signys lapper. Sol og finvær er bestilt. Harvest Moon toner ut senest kl. 20, for de som vil rekke ferje hjem. Aldersgrense 12 år, heter det i presseskrivet i anledning konserten.

Arrangør: The Real Neils.

The Real Neils & The Pretty Youngs er:

Øyvind Steffensen – vokal, gitar, piano, trekkspill

Johannes Bjerga – gitar, banjo, vokal

Einar Lundegård – gitar, mandolin, pedal steel, vokal

Hans Roger Hansen – munnspill, klokkespill, piano, feiekost, vokal

Svein Olav Joakimsen – bass, vokal

Arild Netteland – trommer

Elin Lundegård: Vokal, fløyte, autoharpe

Joanna Bjerga: Vokal

Anita Steffensen: Vokal