Dette huset på Vestre Åmøy ligger ute til salgs med prisantydning på 17,5 millioner. Foto: Silje Talgø Klakegg

Om boligen i Nedre Hamrane på Vestre Åmøy blir solgt til prisantydning, vil det være en av de dyreste boligene solgt i kommunedelen noensinne.

– Her er det en hel pakke man betaler for. Det er en prima bolig for en kjøper som har store krav til boligen. Du får både tomt ved sjøen og tilbaketrukket beliggenhet. Boligen har kun hatt en eier, og har vært grundig vedlikeholdt siden den ble bygget i 1997, sier eiendomsmegler Solveig Laupsa Gil. Hun påpeker at arkitekten har gjort en grundig jobb her.

Den 306 kvadratmeter store boligen ble bygget i 1997. Den har seks soverom, to bad og naust. Tomtearealet er på 809 kvadratmeter.

I januar i år gikk en bolig i samme nabolag for 10 millioner.

For tiden ligger 28 boliger ute for salg i Rennesøy kommunedel, og flere av dem ligger ute i høyere prisklasser. Den nest dyreste finner du på Østhusvik, og den ligger ute til prisantydning 10 millioner. Den billigste ligger på Sørbø til 2,65 millioner.

På Finnøy ligger 12 boliger ute for salg. Her varierer prisene fra cirka 2 millioner på Halsnøy til 6,7 millioner på Finnøy brygge på Judaberg.

På Judaberg kan du få en av disse leilighetene til 6,7 millioner. Foto: Silje Talgø Klakegg