Det skal bli nytt liv i Mastras banehus

Green Mountain stiller opp med brakker når Mastra IL skal blåse liv i banehuset i Vikevåg.

Publisert: Publisert:
Daglig leder i Mastra IL, Silje Hagen er klar for bedre lokaler ved Vikevåg kunstgressbane.

RENNESØY: Mastras banehus i Vikevåg er i dag delvis forfalt og lite brukt. I samarbeid med Green Mountain har styret i Mastra IL sikret nye lokaler som vil kunne bidra til mer enn kun klubbens egen aktivitet. Hagen opplyser at de nye lokalene vil kunne ha fire ganger så mye bruksareal.

Silje Hagen har store planer for bruken av bygget.

Green Mountain har i dag brakker som de ikke lenger bruker. Brakkene har vært brukt som kontorer og er i meget god tilstand. Disse brakkene vil nå bli gjenbrukt som banehus for ungdommene. Det nye bygget blir på to etasjer med ventilasjonsanlegg, det blir flere toaletter og eget handicap-toalett og kjøkken for å nevne noe.

Dagens standard på bygget er ikke bra nok.

-Det er et viktig prinsipp for Green Mountain å bidra i lokalsamfunnet. Mastra IL gjør en utrolig viktig jobb for barn og unge i området. Idrettsglede, sosialt fellesskap, folkehelse og frivillighet er bare noen stikkord. Det er derfor en stor glede å kunne bidra til de nye lokalene, skriver direktør Tor Kristian Gyland i Green Mountain i en pressemelding.

Her vil Green Mountain bidra til lokalsamfunnet.

Mastra IL har store planer for brakkene. Hagen opplyser at det skal lages til et stort fellesrom, et eget rom for oppstart av e-sport, møterom og et par kontorer slik at daglig leder og idrettslagets nye sportslige koordinator også kan være mer tilstede.

Dagens inngang på banehuset.

-Vi er takknemlig for det samfunnsansvaret Green Mountain her viser og tilbudet de er med på å skape i Rennesøy bydel sammen med oss, sier Silje Hagen, daglig leder i Mastra Idrettslag.

-Sammen skal vi skape gode og trygge møteplasser for lokalbefolkningen, ungdommen og den frivillige idretten, skriver Hagen i en pressemelding.