De avdøde er to menn i 60-årene

Politiet melder i en pressemelding klokken 12 at begge de omkomne i trafikkulykken i Byfjordtunnelen er menn i 60-årene.

Politiet står ved inngangen til Byfjordtunnelen i nord og dirigerer trafikken. Ingen får slippe gjennom tunnelen mens etterforskningen pågår.
Publisert:

Det var ingen andre passasjerer i bilene, melder også politiet. De avdøde ble erklært døde på stedet. Politiet har ikke gått ut med identitet på de avdøde ennå.

– Politiet har foreløpig ikke oversikt over hendelsesforløpet. Det pågår undersøkelser på stedet, samt avhør av vitner, sier operasjonsleder Helene Strand i en pressemelding.

Ulykken skjedde omtrent 1400 meter inn i tunnelen fra Randabergsiden, og Byfjordtunnelen har som en konsekvens av dette vært stengt siden ulykken skjedde rett over klokken 8 i dag morges.

Det var kaotisk ved inngangen til Mastrafjordtunnelen da den stengte i morgentimene, men trafikken på Rennesøy løste seg opp da ferjene begynte å gå mellom Mortavika og Mekjarvik.

Øyposten pratet med en sjåfør som stod langt framme i køen da tunnelen stengte.

– Det er selvfølgelig kjedelig når tunnelen stenger, sier kvinnen som vil være anonym.

– Jeg skulle vært på et møte i Stavanger klokken 9, men slik ble det ikke. Vi tenker på de som har mistet noen i ulykken. Dette var trist. En stengt tunnel og et avlyst møte betyr ikke noe i denne sammenhengen.

Publisert: