Tilbudet vilø bli gitt i Innbyggartorget pg Judaberg (biletet), og Innbyggertorget i Vikevåg.|Fine og moderne møterom står klar.|Unni Steinsland står bak disken i kafeen på Innbyggartorget. Møtemat høyrer med til tilbudet.|Slik tenkjer kommunen seg at innbyggartorget skal fungera.
Slik tenkjer kommunen seg at innbyggartorget skal fungera. Foto: FOTO: Illustrasjon: Stavanger kommune

FINNØY:

Lån av lokaler kan bestillast i nettportalen Aktiv kommune. Foreløpig er grensa for deltakarar på møter og arrangement sett til 10 personar.,

– Me gler oss til det og er klare til å ta imot bestillingar på møterom og lokale, og håpar  at korona-situasjonen utover våren gjer det mulig med fysiske møte i litt større omfang, opplyser koordinator for Innbyggartorget, Rita Lindås i Stavanger kommune.

Drop-in arebeidsplass,

-På torget finst fleire typar møterom som passar til både mindre grupper og større møte eller samlingar. Møteromma er svært fleksible og har godt tilgang til digitale hjelpemiddel. Her er alt lagt til rette for å skapa ein funksjonell og inspirerande atmosfære for møte ditt, opplyser Lindås.

Fine og moderne møterom av ulike typar står klar. Foto: FOTO: Stavanger kommune

På Innbyggjartorget er det også mulighet for å låna ein drop-in arbeidsplass i kontorfellesskapet på for kortare periodar. Tilbodet er åpent for dei tilsette til kommunen,og også for foreiningar og lag, gründerar, studentar, næringsdrivende, politiarar og andre som har behov for ein arbeidsplass ei kort stund, og samtidig ha mulighet til å treffa andre til ein kaffi og ein prat. Kommunen håpar dette skal bidra til  auka fellesskap og deling av kompetanse og idear.

Sosiale soner, kafé og møtemat

-På innbyggjartorget er alt tilrettelagt for å kombinera ei god arbeidsøkt med eit godt måltid og hyggjeleg sosialt samvær. Her har vi fleire sosiale soner og ein populær kafé som blir driven av Ryfylkekokken. Kafeen tilbyr òg møtemat og catering, seier Rita Lindås vidare.

Unni Steinsland står bak disken i kafeen på Innbyggartorget. Møtemat høyrer med til tilbudet. Foto: FOTO: Stavanger kommune

Ifølge Stavanger kommune skal Innbyggartorget  eit knutepunkt for offentlege tenester i nærmiljøet, med låg terskel for å ta kontakt. Tanken er at folk kan koma innom torget og kafeen for å ta ein prat med lokale politikarar, politiet og rådgivarar frå ulike tenester.

KoordinatorRita Lindås er den som skal hjelpa med tilrettelegging av arrangementer og møter,