"Våryre" spillere boltret seg på Leikvoll

Tirsdag kveld møtte A-laget til Finnøy, Mastra på hjemmebane for en vennskapelig showkamp. På Leikvoll var det godt oppmøte for å være vitne til den første kampen på over et helt år.

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

Finnøy:

Klokken 19.00 ble kampen sparket igang. På tribunen, sidelinjen og oppe på parkeringsplassen samlet det seg rundt 50 supportere. Stemningen var god, og for første gang på over et år er det blitt mer likt normalen.,

På sidelinjen sitter ivrige Mastra supportere og følger nøye med. De har ventet lenge for å få se en skikkelig kamp igjen og når den spilles mot naboen Finnøy er det litt ekstra stas.

-Å se spillerene springe ut på banen var akkuratt som å se på når kvigene slippes ut om våren, sier mastrasupporter Jostein Haugvaldstad til Øyposten.

Fra vestre: Steinar Håvardstein, Jone Gudmestad, Guttorm Gudmestad, Jostein Haugvaldstad og Peder Meling.

Finnøytrener Sturle Guttormsen er også fornøy med å være igang igjen etter en lang pause.

-Det er kjekt å være igang igjen. Nå som dette er den første kampen på lenge er vi også glade for at vi kan bruke alle spillerne vi har på benken. Mange har nok lengtet lenge etter å spille kamp igjen så idag tar vi i bruk alle som vil, sier Guttormsen.

Mastratrener Alexander Teigen synes også det er gøy å være igang igjen.

-Nå har gutta ventet lenge på å få spille, og det er ekstra kjekt at den første kampen på lenge spilles mot Finnøy, sier Teigen.

Seieren tirsdag kveld gikk til Mastra, stillingen ble 4-1. Men selv om det endte i tap for Finnøy var det fortsatt fint vær og god stemning på Leikvoll.