Julemesse, loddtrekning og amerikansk auksjon fyller Fleirbrukshallen lørdag

Det blir loddtrekning, julesanger og amerikansk auksjon når julemessen starter i Fleirbrukshallen på Finnøy.

Fremføring fra julemessen 2021 i fleirbrukshallen.
Publisert:

FINNØY: Den 26. november blir det julemesse i fleirbrukshallen på Finnøy. Leder av arrangementskomiteen Unni Vignes gleder seg veldig til arrangementet og har sammen med resten av arrangørene laget en julemesse som de ønsker skal spre juleglede og oppmerksomhet rundt Normisjons arbeid i Bangladesh.

Ifølge Vignes er det rundt 60 flotte premier i loddtrekningen fra reisegavekort, til strikkegensere og tre-retters middag servert av Bygdakokken. Amerikansk auksjon med profesjonell konferansier vil by på underholdning og spenning, hvor man kan by på mange ulike håndlagde møbler og håndverk.

En av mange premier som loddes ut under messen.

Årets prosjekt for julemessen er misjonsarbeid i Bangladesh. Normisjon jobber idag med utdanning og utvikling i Bangladesh for fattige og marginaliserte grupper. Årets innsamling vil gå til dette formålet.

Misjonsarbeid i bangladesh er i fokus under julemessen 2022.

-Jeg gleder meg spesielt til opptreden fra de modige 10. klassingene Geir Flesjå og Ådne Olsen som skal synge under messen, sier primus motor Unni Vignes til Øyposten.

-Det blir også gøy å høre barnekoret og spesielt underholdende med amerikansk auksjon.

Julemessen byr også på misjonsløpet hvor alle kan være med enten som deltaker eller sponsor for de som løper.

Unni Vignes gleder seg til julemessen i år med musikk, loddtrekning og misjonsløp.

Unni Vignes har hatt et stort fokus på inkludering i årets julemesse og har laget en arena som skal være lavterskel og universelt utformet for alle. Invitasjoner har også blitt sendt ut til alle på engelsk og norsk for å nå et bredt publikum, opplyser Vignes. Hun sier at hun er opptatt av at alle skal kunne delta og at messen og håper at messen blir en møteplass for finnøybuen.

-Dugnadsånden står sterkt på Finnøy, poengterer Vignes.

-Jeg visste at det krevde mye av meg å arrangere, men når folk er så villige som de har vært til å bidra i dugnaden er jeg veldig glad for å være arrangør.

-Det viktigste er at folk føler seg velkomne og har det fint på julemessen, legger Vignes til.

Publisert: