«Nye Vikevåg» godt mottatt på Rennesøy

Folk i Vikevåg er positiv til kommunens planer for «Nye Vikevåg», og håper på mer liv i sentrum.

Publisert: Publisert:

RENNESØY: -Jeg håper det blir mer folk og liv i sentrum, sier Jeanette Watne Eik til Øyposten.

Jeanette Watne Eik driver frisørsalongen Studio A i Vikevåg sentrum. Hun er glad for at det er politisk interesse for å utvikle Vikevåg sentrum. Watne Eik trekker også frem behovet for kafé, og håper på en oppgradering av sentrum, slik det er foreslått.

Skisse av kulturhus Meieret etter ombygging.

-Ungdommen trenger en plass å samles, sier Anita Henden.

Anita Henden er dagligleder på Coop Extra’en i Vikevåg. Hun er opptatt av at ungdommen på Rennesøy skal få en fin plass til å samles, og oppfordrer kommunen til å gå i dialog med ungdommen på Rennesøy for å finne ut hva de ønsker i Vikevåg sentrum.

David Lilleheim ønsker et levende vikevåg sentrum.

-Jeg håper flest mulig møter på kommundelsutvalget for å si sin mening om planene, sier David Lilleheim, styreleder i Kulturhuset Meieriet.

Lilleheim er svært positiv til planene for hva kommunen vil gjøre med Vikevåg. Han er opptatt av at området blir et levende sentrum med aktivitet hele dagen, og ønsker at det fokuseres på å skape gode møteplasser.

Han oppfordrer også alle som har muligheten og har en mening om planene om å møte i kommunedelsutvalget den 6. september for å si sin mening.

Snorre Kleppe skal møte på kommunedelsutvalget for å fremme sine ideer om Vikevåg sentrum.

-Det er viktig å sørge for at næringslivet har mulighet til å levere varer og tjenester med bil, sier Snorre Kleppe.

Snorre Kleppe bor i Vikevåg og jobber offshore. Han er svært interessert i hvordan Vikevåg utvikler seg, og planlegger å stille på møte i kommunedelsutvalget den 6. september.