Kari er gravid, Dagny blir ordførar i Stavanger

Kari Nessa Nordtun er gravid, og Dagny Sunnanå Hausken overtek som ordførar i Stavanger. Sunnanå Hausken overtek truleg i månadsskiftet mars-april.

Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel
Dagny Sunnanå Hausken overtek som ordførar i Kari Nessa Nordtun sitt fråver.|Kari Nessa Nordtun la ut meldinga om at ho er gravid på Instagram mandag morgon.

RENNESØY:

- Det blir veldig spennande. Mest av alt gledar eg meg på Kari signe vegne, det er ein veldig hyggeleg nyhet for henne og familien, seier Sunnanå Hausken til Øyposten.,

-Hadde du trudd at du skulle havna i ordførarstolen då Rennesøy og Finnøy gjekk saman med Stavanger?

-Nei, det hadde eg aldri trudd. Men slik er tilfeldighetene, og eg får ta utfordringa og gjera så godt eg kan. Dessutan har me mange flinke folk i administrasjonen i kommunen, så eg håpar det går greitt, seier ho.

Varaordfører Dagny Sunnanå Hausken.

Dagny Sunnanå Hausken reknar med at det blir ordførarskifte rundt 1. april. Kari Nessa Nordtun har termin 17. april. I hennar fråver rykker Dag Moissige, gruppeleiar for Ap, opp som varaordførar.

Kari Nessa Nordtun la ut meldinga om at ho er gravid på Instagram mandag morgon.

Dagny Sunnanå Hausken reknar med at Kari Nessa Nordtun er tilbake som ordførar i løpet av hausten.

Kari Nessa Nordtun publiserte nyheten om at ho er gravid på Instagram mandag morgon, skriv Aftenbladet.

"Våren 2022 blir fire til fem. Esben, Håkon, Henrik og jeg gleder oss veldig,» skriv ho i meldinga.

Dagny Sunnanå Hausken var ordførar i Rennesøyfrå 2011 til Rennesøy gjekk saman med Finnøy og Stavanger i Nye Stavanger ved årsskifet 2019.