Lærte gründere i Rennesøy kunsten å lykkes med egen virksomhet

Rennesøy gründere var på plass da Skape hadde kurs om hvordan man skal lykkes som oppstartsbedrift.

Publisert: Publisert:
Kurs med gründere på Vikevåg innbyggertorg.

RENNESØY: På mandag arrangerte Skape et kurs for interesserte gründere på Rennesøy. Markedsstrategi og kundearbeid var i sentrum da gründerne møtte Skape. Kurset bød på foredrag, felles diskusjoner og individuelle samtaler. På kurset møtte ulike type bedrifter fra et bredt mangfold av bransjer som reiseliv, regnskap, nettbutikk og reklame.

Skape

Skape eies av 23 kommuner og jobber i dag direkte med mellom 300–400 nyetablerte selskaper og møter rundt 1500 selskaper gjennom kurs og konferanser. Arbeidet går ut på å gi rådgivning generelt om gründervirksomhet, men også gi individuell veiledning til personer som ønsker å starte egen bedrift.

Grete Renate Harestad (36) på kurs om gründervirksomhet.

Hva betyr dette kurset for deg?

– Jeg ønsker å drive for meg selv, slike tips og triks er nyttige. Jeg synes også den sosiale biten er nyttig, spesielt å tenke og diskutere med andre, sier Grete Renate Harestad (36) til Øyposten.

En av de frammøtte var Grete Renate Harestad (36). Hun driver i dag selskapet My Moxie som lager interiør og arrangerer workshops. Hun arbeider mye med sosiale medier for å fremme selskapet og har fått en del interesse.