Finnøy og Rennesøy: Massevaksinering over påske

Massevaksineringen i Stavanger kommune ventes å komme i gang over påske, skriver koemmunen, som også ber innbyggerne om å registrere sine mobilnumre. 2800 av kommunens innbyggere har enda ikke gjort det.

Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel
For første gang blir Normisjon si julemesse i Fleirbrukshallen.|

STAVANGER:

"Da er det fint om du går inn på norge.no og oppdaterer kontaktopplysningene dine så snart som mulig. Stavanger kommune bruker mobilnummeret som er lagt inn i registeret for å kontakte deg med tilbud om koronavaksinering.

Mastrahallen og Fleibrukshallen

Innbyggere i alderen 18-64 år skal massevaksineres i vaksineringssentrene Forum Expo, Mastrahallen og Finnøy fleirbrukshall. Kommunen bruker mobilnummeret du har lagt inn i kontaktregisteret for å gi deg tilbud om koronavaksinering.

Mange har ikke registrert seg for massevaksinering.

Stavanger kommune har en vaksineplan i tre faser; fase 1 er vaksinering av beboere på alders- og sykehjem som på det nærmeste er ferdigvaksinert. Fase 2 er innbyggere over 65 år og de med underliggende sykdommer som fastlegen kontakter og vaksinerer. Fase 3 er massevaksinering av innbyggere som i Stavanger gjelder 18-64-åringene.

Begynner over påske

Massevaksineringen er ventet å starte over påske, avhengig av tilgangen på vaksiner. Cirka 90.000 innbyggere mellom 18 og 64 år har registrert mobilnummeret sitt, mens cirka 2800 enda ikke har gjort det.

– Vi oppfordrer alle innbyggere

om

å sjekke at opplysningene er riktige og oppdaterte. Det vil gjøre massevaksineringen

smidigere

, sier direktør for helse og omsorg, Eli Karin Fosse.

Slik oppdaterer du informasjonen: 

Du finner

oppskriften på hvordan du endrer opplysningene på norge.no.

Fakta: 

  • <span data-contrast="auto">Stavanger kommune skal tilby koronavaksinasjon til kommunens innbyggere.<span data-ccp-props="{&quot;134233279&quot;:true}"> 
  • <span data-contrast="auto">Det er ikke nødvendig å ta kontakt med kommunen eller fastlegen for å registrere seg eller sette seg på venteliste.<span data-ccp-props="{&quot;134233279&quot;:true}"> 
  • <span data-contrast="auto">Du vil bli kontaktet eller få et varsel når det nærmer seg din tur til å vaksineres.<span data-ccp-props="{&quot;134233279&quot;:true}">