Lyse inviterer til åpen dag på Judaberg om kraftlinjer

Lyse-selskapet Lnett AS inviteter grunneigarar og berørte til å møta selskapet og høyra om planane for den nye kraftlinja over Fogn, Finnøy og Rennesøy på ein åpen kontordag på Judaberg.

Planane for nye kraftlinje mellom Strand, Fogn, Finnøy og Rennesøy.||Planae for den nye kraftlinja frå Randaberg til Rennesøy.
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FINNØY-RENNESØY:

Det er planane for ny 132 kraftlinje over øyane som gjera at selskapet vil møta berørte på ein åpen kontordag. Selskapet bed om at interesserte melder seg på, og det er i utgangspunktet sett av ein halvtime til kvar. I tillegg blir det kalla inn til eit digitalt møte på Teams 9. februar.,

Men på den åpne kontordagen blir både prosjektleiar og kontaktperson for grunneigarane.

"Formålet med et slikt halvtimesmøte er å snakke med prosjektleder og grunneierkontakt for å få vite mer om hvordan den enkelte kan bli berørt og få svar på spørsmål du måtte ha.

"Meld deg på ett av disse to stedene under:

  • Finnøy, Fogn, Rennesøy:,Onsdag 16.02.2022 kl 12.00-18.00,Innbyggertorget Judabergvegen 6, Finnøy
  • Strand:,Tirsdag 22.02.2022 kl 12.00-18.00,Biblioteket Nordre Strand Oppvekstsenter Fiskåvegen 987, Tau  
  • Frist for å gi innspill til meldingen er 28. februar", skriv Lnett i ei melding til Øyposten. <img class="size-full wp-image-23565" src="https://www.oyposten.no/wp-content/uploads/2022/02/Kraftlinje-12.png" alt="" width="705" height="633" > Planae for den nye kraftlinja frå Randaberg til Rennesøy. FOTO: Lnett
Publisert: