Musikkfest på Sjernarøy

Lørdag, 31. juli, er det duket for musikkfest på Sjernarøy Maritim. Her har de alliert seg med unge sangtalent, blant annet Julie Enger Børresen med artistnavnet Luli som har hytte på Sjernarøy, og Elina Helmichsen og Thea Sofie Vervik Barka som begge har vært med på The Voice.

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

Sjernarøy: 

Musikkfesten på Sjernarøy Maritim gir muligheten til både kjente og ukjente for å vise frem sangstemmen på scenen.,

Med på festen har Sjernarøy Maritim alliert seg med Elina Helmichsen og Thea Sofie Vervik Barka fra The Voice, samt tidligere trommeslager i Frk. Fryd, Julie Enger Børresen - med artistnavnet Luli.

Alle kan opptre 

Årets musikkfestival gir ikke bare sjansen til kjente artister, men alle som vil kan ta turen opp på scenen for å vise frem sangstemmen.

For de som føler seg mer komfortable med å se på er det mulighet for det også. Det er bare å lene seg tilbake å høre på musikken fra flinke artister sive inn i ørekanalene.

Nytt i år

Sjernarøy Musikkfest blir arrangert for første gang i år Johnny Johannes Furre gleder seg til lørdag 31. juli.

-Musikkfesten er et helt nytt arrangement her på Sjernarøy Maritim. Til nå har vi ikke så mange påmeldte og for å kunne gjennomføre håper jeg at folk bestiller billett, og tar turen innom for å kose seg og høre på flinke musikere, sier Johnny Johannes Furre til Øyposten.