Bygutt falt for Rennesøy, og startet bedrift

Tom Egill Tobiassen (32) skulle ikke bo på Rennesøy mer enn fem år. Nå jobber han daglig for å vise frem lokale bedrifter til resten av regionen.

Tom Egill Tobiassen har startet firmaet «Ryklame»
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

RENNESØY: Tom Egill Tobiassen (32) flyttet sammen med sin kone Alvilde Tobiassen (33) fra Storhaug til Østhusvik for over syv år siden. De ble trukket til Rennesøy av fin natur, gode omgivelser og gunstige boligpriser.

Planen var å bli noen år og pendle til Sandnes, for så å flytte tilbake til byen igjen. De
skjønte etter kort tid at de var kommet for å bli.

Skal markedsføre bedrifter

Etter syv år med pendling, gode opplevelser og nye bekjentskap bestemte paret seg for å bruke sin kunnskap til å løfte bedrifter i regionen. Paret startet i juni bedriften Ryklame som jobber for å markedsføre bedrifter i Ryfylke og omegn.

Etter kun 2 måneder i drift har de allerede fått flere avtaler fra ulike bedrifter i regionen.

-Vi kan skylde på at det er naturen og rimelig bolig som trakk oss hit, men det er menneskene som får oss til å bli, sier Tom Egill Tobiassen til Øyposten.

Trives på bygda

Han forklarer hvordan de gode relasjonene han har funnet i bygda har gitt han motivasjon for å ikke bare bli boende i Østhusvik, men også gjøre noe for å fremme lokalt næringsliv og skape gode lokalsamfunn.

-Vi drømmer om at det skal være et yrende folkeliv i distrikene og kommunedelene, det kommer gjennom å tilrettelegge og bygge gode næringer, sier Tobiassen bestemt.

Arbeidet i Ryklame handler om å løfte opp og frem bedrifter i Ryfylke,
uavhengig av størrelse. Selskapet leverer alt fra hjemmesider, foto, sosiale medier, video, grafiske tjenester og språkvask.

-Vårt mål er å hjelpe folk til å finne, forstå og velge våre kunder, reklamerer Tor Egill Tobiassen.

Tobiassen har kontor på Innbyggertorget i Vikevåg, hvor det han har et godt arbeidsfelleskap med andre gründere i Rennesøy.

Publisert: