FINNØY:

Mindre forbruk - mer glede. Besteforeldre inviterer til byfest på torget i Stavanger lørdag 21. mai, heter det i invitasjonen.,

"Bruk mai-lørdagen til å feire muligheten til å gjøre noe bra for klima og miljø. Gjenbruk i stedet for forbruk!

Hopp av forbrukskarusellen og gled deg sammen med oss. Gilberdal og Unge Talenter Bjergsted spiller og synger, STEPS og MOCO danser, Gunnar Roalkvam leser dikt, Fretex viser gjenbruksmote for hele familien og kanskje kommer det noen overraskelser. Gode ord fra ordføreren, biskopen og miljøvernsjefen i Stavanger. Humorist Kristian Arntsen binder det hele sammen.

Med Spire Stavanger, Jæren Natur og Ungdom, Naturvernforbundet, World Saving Hustle, Greenpeace, Fretex, og Stavanger kommune på laget arrangerer vi en markering på torget.

Vi har stands og utstillinger fra kl 11 - 16 og sceneshow kl 12, 13 og 14. Det blir mulig å bytte eller kjøpe brukte klær, få gjort enkle reparasjoner på turklær og få kosedyr reparert hos bamsedoktor.

Stavanger Sentrum AS bidrar med marked på torget med fokus på holdbarhet og gjenbruk og vil også ha foodtrucks på plass", heter det i pressemeldingen.