Frivillige har gjort ein god jobb med utvendig vedlikehald av kyrkja. Foto: Arkiv

Sjekk påskeprogrammet for kyrkjene i Finnøy, og Rennesøy og Mosterøy.,

Rennesøy og Mosterøy sokn:

  • Skjærtorsdag kl. 19.00: Musikkandakt, Arne Martin Aandstad, ifrå heimekantor-kontoret i Gardsvågen på Talgje,

  • Langfredag kl. 11.00: Musikkandakt, Arne Martin Aandstad, ifrå heimekantor-kontoret i Gardsvågen på Talgje

  • Påskeaftan kl. 22.00: Påskenattsgudsteneste, Silje og Arne Martin Aandstad ifrå heimekantorkontoret i Gardsvågen på Talgje, saman med Talgje og Hesby sokn.

  • Påskedag kl. 11.00: Gudsteneste frå Hausken kyrkje med Bjørg Berge-Øvrebø og Anders Kvalevåg.

, ,Sjå også

https://www.facebook.com/rennesoy.kyrkja.no/

I Finnøy ser programmet slik ut:

  •     Palmesøndag, Skjærtorsdag, Langfredag og Påskedag vil prestane leggaut preiker og gudstenesteliknande opplegg som er filma i forkant.

ANDRE TILTAK UTE:

  • I terrenget utanfor Talgje kyrkje, blir det ein korsveiandakt med plansjar ifrå Jesulidingsveg - krossfesting - gravlegging og oppstoden. Her kan folk gåtur og få dette med seg i påskeveka. Følg anbefalingane om avstand ogmaks fem personar i same følgje.

  • 1. påskedag klokka 1200 Drive-in gudsteneste på parkeringsplassen ved Fogn kyrkje. Terje Engstrøm og nokre få lokale krefter frå Fogn deltek. Folk som kjem sitt i bilane sine og høyrer gjennom vindauge.Arrangør er kyrkja og Fogn misjonsforsamling. Elles blir det gravferder, dåp og vigslar frå kyrkjene med deirestriksjonane som til ei kvar tid gjeld. Sjekk Facebooksida Kyrkja i Finnøy, og heimesida finnoykyrkja.no -

"Me håper at folk kan legga til rette for at nokon dei tenker på kan fåsjå dette via nettet. Det er ikkje så lett i desse dagar kor folk skalvera mest mogleg heime og avgrensa kontakten med andre folk. Ein telefontil nokon kan og hjelpa. Så veit me og at NRK skal senda gudstenesterpå tv og radio påskedagane, er oppmodinga frå Kyrkjekontoret.