Ny rekord for Øyposten

Natt til torsdag 1. juli sendte Øyposten direkte på Facebook fra bomfjerningen i Finnfast. Nå er videoen sett av personer fra hele verden.

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

Finnøy: 

-Dette er noe vi kommer til å fortsette med på fremtidige store begivenheter, sier redaktør i Øyposten, Rune Nedrebø.,

Videoen fra Finnfast er nå sett over 15 000 ganger. Direktesendingen hadde på det meste 109 seere og til sammen har over 30 000 sett innlegget. Det er ny rekord for Øyposten.

I Norge er videoen blitt sett av folk fra Rogaland, Hordaland, Akershus, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Oppland, Vest-Agder, Østfold, Hedmark og Buskerud. Også andre deler av verden har sett videoen og de kommer fra land som Sverige, Færøyene, Danmark, Finland, Thailand, USA, Storbritannia, Spania og Polen.

Den nest-mest sette videoen har 3896 visninger og 15 806 klikk på innlegget. Denne videoen var fra brannen på Rygjabø i 2016.

Tallene er hentet fra Facebooks "Creator Studio" hvor du får oversikt over interaksjoner på innleggene som vi publiserer.

Ser frem til neste direktesending 

Redaktør, Rune Nedrebø, er fornøyd med antall visninger på videoen og ser frem til neste direktesending.

-Responsen vi har fått på videoen har vært veldig bra. Det gjør det mulig å dele en slik begivenhet med folk som ikke får sjans til å møte selv, sier han.

Det viktigste for Øyposten til neste direktesending er å få en bedre mikrofon slik at lyden blir bedre. Videre vil vi takke alle som har sett, likt og delt innlegget.

Publisert: