Rennesøybu Stian Sem ble kåret til «Årets-skalle»

Fantastisk stemning, en skikkelig folkefest og kåring av årets-skalle. Hårfeste-festivalen 2022 på Rennesøy er gjennomført.

Publisert: Publisert:
Stian Sem kåres til «Årets skalle» under hårfeste-festivalen.

RENNESØY: God musikk og folkefest var ingen mangelvare under årets Hårfeste-festival på Hanasand. Festival-arrangør Kjell Bjarte Sel kan opplyse om fantastisk stemning og et publikum på topp. Det hele ble rundet av med kåringen av «Årets skalle».

Kåringen av årets-skalle under hårfeste-festivalen.

-Stian Sem vant så det sang etter, opplyser Kjell Bjarte Sel til Øyposten.

Det var hard konkurranse om å vinne den berømte første premien; flosshatt uten topp. Det er alltid konkurranse om å vinne «Årets skalle», i følge Sel, og vinneren må tåle litt humor og oppmerksomhet. Prisen for «Årets skalle» gikk til den 43 år gamle rennesøybuen Stian Sem, som vant på grunn av sin kule skalle.

Kjell Bjarte Sel mener det var en soleklar seier og håper på flere kule skaller i 2023.

-Det var helt kanon, og tenkte at jeg lå godt an å vinne, sier Stian Sem, etter å ha stukket av med seieren på arrangementet.

-Jeg er også klar til å overrekke flosshatten til neste års vinner, viss jeg ikke stikker av med seieren selv neste år også. Jeg er åpen for å bli vinner en gang til, og har alt begynt kampanjen med sikte på festivalen i 2023, humrer Stian Sem.