Lunsj og nettverksbygging for bedrifter på Rennesøy og Finnøy

Hvordan lykkes som bedrift, nettverksbygging og næringsliv på øyene, var temaet under samlingen arrangert av Innbyggertorget i Vikevåg for bedrifter.

Bedrifter samlet på Vikevåg innbyggertorg.
Publisert: Publisert:

RENNESØY: Innbyggertorget i Vikevåg arrangerte samling for bedrifter og grundere fra Rennesøy og Finnøy på innbyggertorget i Vikevåg. Målet var å skape dialog om nettverksbygging, vekst og kartlegging av bedriftenes behov fremover.

Stig Jakob Hanasand fra Hanasand gartneri holder foredrag om hvordan man kan lykkes som oppstartsbedrift på øyene.

Flere bedrifter uttrykte ønsker om mer aktivitet og nettverk på øyene, samt å knytte bedre kontakt med kommunen. Deltakerne på arrangementet fikk servert lunsj fra Sjøberg Ferie, deretter fikk de foredrag fra Stig Jakob Hanasand fra Hanasand gartneri om hvordan man kan lykkes som oppstartsbedrift på øyene, samt foredrag fra organisasjonen Skape om nettverksbygging blant lokalt næringsliv.

Leder av kommunedelsutvalget Terje Øvrebø var tilstede under samlingen.

-Det er viktig at vi heier frem lokalt næringsliv, og løfter frem nye bedrifter på Rennesøy og Finnøy, sier innbyggertorgkoordinator Tina Nådland til forsamlingen.

Tilstede var også flere fra kommunedelsutvalget i Rennesøy og fra administrasjonen i Stavanger kommune. Deltakerne fikk også en mulighet til å presentere sin bedrift.

Publisert: