Hundrevis av ledige sommerjobber

Det er bare i midten av februar, men kommunen planlegger for sommeren. Hundrevis av vikarer må på plass for å holde hjulene i gang i sommer. Gjennom prosjektet Ungjobb blir det nå også ekstra mange muligheter for de mellom 14 og 17 år.

Vibecke Wagle og Charlotte Larsen er prosjektledere for Ungjobb.
Publisert: Publisert:

STAVANGER: Ungjobb er et forholdsvis nytt tilbud i Stavanger kommune som hjelper ungdom i alderen 14-17 år ut i lønnet arbeid. I løpet av sommerferien 2023 regner det med at over 200 ungdommer vil få jobb. De ledige stillingene er allerede lagt ut på nettløsningen webcruiter. Prosjektleder Charlotte Larsen forteller at over 800 ungdommer har fått jobb siden Ungjobb-prosjektet startet i 2019.

– Forskning viser at stadig flere unge sliter med å få seg en jobb. Vi har som mål å hjelpe ungdom i alderen 14-17 år i arbeid ved å tilby sommerjobb, deltakelse i ungdomscrew eller arbeidstrening. Ved å hjelpe unge med arbeidserfaring gir vi dem verdifulle verktøy og forebygger sosialt og økonomisk utenforskap, sier hun.

Les mer om Ungjobb!

– Vi ser at ungdommen er motiverte og har et stort ønske om å få jobbe, sier prosjektleder Charlotte Larsen. SidenUngjobb mottar statlige lønnsmidler til ungdommene, er det lettere for arbeidsgivere å gi dem en mulighet. Vanligvis har de aller fleste arbeidsgivere 18 års aldersgrense, sier hun.

Ungjobb har mange ledige sommerjobber for deg mellom 14 og 17 år!

Mange flere sommerjobber i Stavanger!

Kommunen har en lang rekke ledige sommerjobber. Akkurat nå kan du søke på:

Publisert: