Nå er Frp-banneret tilbake på Nådå

Banneret fra Frp; «Gratulerer med bomfritt Finnøy» som ble frastjålet fra Ole Jan Naaden er levert tilbake igjen. -Veldig voksent gjort, sier Tor Bernhard Harestad fra Frp.

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

Finnøy: 

-Det var en jogger som fant banneret på fredag morgen, rullet fint opp og lagt på plass med tilhengeren hvor den hang før. Nå ble ferien enda kjekkere, sier Ole Jan Naaden og kona June Naaden til Øyposten.,

Naaden sier at han tror det va på grunn av medieomtalen og politianmeldelsen det stjålne banneret ble returnert. Nå er banneret oppe igjen og han sier at det kommer til å stå frem til valget som planlagt.

-Jeg synes det er veldig bra at de var voksne og ærlige nok til å levere det tilbake. Det var en skikkelig real ting å gjøre og det setter vi stor pris på, sier Ole Jan og June Naaden.

All respekt fra Frp 

Tor Bernhard Harestad sier også at å levere banneret tilbake var den rette tingen å gjøre.

-All honnør til de som leverte skiltet tilbake, det hadde jeg ikke trodd. At det ble levert tilbake var overraskende og nå ble jeg helt satt ut, sier Frp politiker, Tor Bernhard Harestad til Øyposten.

Frp politikeren sier han vil takke for at det ble returnert til den rette eieren og at det var bra at de som hadde stjålet banneret tok til fornuften. Han fikk høre det fra Øyposten rett etter Naaden kontaktet oss og sa at banneret var returnert, og Harestad sier at han skal fortelle det videre til de andre partimedlemmene, spre det glade budskapet.

-Banneret er en hyllest til Finnøybuen og ved å ta det ned ødelegger de mer for Finnøybuen enn Frp, men uansett hvem som gjorde det er det veldig kjekt å se at det ble levert tilbake igjen. Tusen takk, sier han.