Mastra sitt lag i kampen mot Sandved: Bak fra venstre: Hagen Albrecht,Martin Tveit,Anders Raugstad,Sondre Ask,Lars Osland,Joakim Torsen,Andreas Næstby,Tom Erik Aske,Magnus Hodnefjell Framme fra venstre: Lars Andreas Lenscow,Jonathan Reria, Andè Håvarstein,Ole Teigen,Espen Dalaker,Tord Sem og Johannes Roaldstad|Mastra sitt lag i kampen mot Sandved: Bak fra venstre: Hagen Albrecht,Martin Tveit,Anders Raugstad,Sondre Ask,Lars Osland,Joakim Torsen,Andreas Næstby,Tom Erik Aske,Magnus Hodnefjell Framme fra venstre: Lars Andreas Lenscow,Jonathan Reria, Andè Håvarstein,Ole Teigen,Espen Dalaker,Tord Sem og Johannes Roaldstad

Tekst og foto: Jostein Haugvaldstad,

RENNESØY:

Og det var gjestene fra Sandnes som trakk det lengste strået, og kunne innkassere alle tre poengene med sin 2-1 seier ,i det som ble en jevn og spennende kamp.Men det var hjemmelaget som kom best i gang, og hadde to store muligheter før det var spilt 10 minutter av kampen. Og at dommeren ikke blåste i fløyten og dømte straffe til hjemmelaget ved en av disse mulighetene, er nærmest uforstålig. Det kom derfor som en stor kalldusj da Sanved sin spiss fikk ett perfekt gjennomspill og scoret like etterpå, i det 14. spilleminutt. Dette resultatet stod seg også omgangen ut.,Andre omgangen startet som den første , med et par store muligheter til hjemmelaget. Igjen ble det ropt på straffe ved en av situasjonene, uten at dommeren var enig.Og så skjer det som ofte skjer i fotballen når et lag presser og ikke får uttelling; motstander slår kontra og går opp å scorer.  Denne gangen etter en dårlig klarering i hjemmelaget sine bakre rekker. Likevel ga ikke hjemmelaget opp, og i det 88. minutt kom endelig den forløsende scoringen ved Andreas D. Næsby. Flere mål ble det ikke, i en kamp der Mastra så absolutt burde fått med seg det ene poenget.,