Styret i Kulturhuset Meieriet jøgler jula inn

- Vi må tenke nytt! sier styrets leder i Meieriet A/L David Lilleheim.

Publisert:
Styret i Meieriet slik du neppe har sett dei før.

RENNESØY: -Tradisjonell markedsføring er ikke lenger effektivt nok, og vi må skape innhold som engasjerer. Kulturhuset har kjent på en kald høst, hvor de har måtte jobbe ekstra hardt for hver billett som blir solgt. Folket trenger et lite tupp bak, tuppet til Meieriet er nytt, kreativt og noe utenom det vanlige, sier Lilleheim.

Det blåser en frisk vind over Kulturhuset, det ferske styret har gitt Meieriet en profilendring, gjort noen bookinger og arrangementer utenom det vanlige og satser på arrangementer for alle aldre. Ideen om å lage akkurat denne videoen kommer fra Tom Egill Tobiassen i Ryklame, som hjelper Meieriet med profilering.

- De fleste gangene jeg kommer med en sprø idé er folk kloke nok til å stanse meg i tide. Slik ble det ikke denne gangen, ler Tobiassen. Han engasjerte Øklands (bandet), 3 personer fra styret og to jenter til å være med å lage en humoristisk video, som forhåpentligvis er så bra at den spres i sosiale medier og skaper økt billettsalg.

-Et godt kulturliv starter med deg

Meieriet har stått som en kulturbauta i Rennesøy kommunedel i 30-år. Folket i Rennesøy har rent inn dørene fra de kunne gå og bygget har vært et senter for liv i bygden. -Det er gøy å lage videoer og sprell, men vi i styret er i utgangspunktet med for å skape arrangementer, og håper at billettsalget tar seg opp naturlig, sier David Lilleheim tydelig. -Vi har store planer for 2023 og ber folket engasjere seg, melde interesse til styreverv og delta på det som skjer. Vårt hovedbudskap til folket er “Et godt kulturtilbud starter med deg”, så bli med! 

Siden gjenåpning etter pandemien har Kulturhuset hatt arrangementer gjennom Sølvberget, Frivillighetssentralen og styret. Det har vært konserter med Mods, Espen Hana, Tønes og nå Øklands. Annenhver mandag er det Bygdekino og lokalene leies ofte ut til private arrangementer. 

Link til video:
https://www.instagram.com/reel/Clf74ksAHkM/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D