Innbyggertorget med oppløftende spørreundersøkelse

Innbyggertorget stelte i stand en spørreundersøkelse for å få innspill om hva som kan forbedres. De trakk også en heldig vinner av en middag for to.

HELDIG VINNER: Torstein Pedersen hjalp til med å trekke den heldige vinneren ut av kokkehatten til Joakim.
  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:

– Målet med undersøkelsen var å få innspill om hva vi gjør bra og hva vi eventuelt kan forbedre, sier Rita Lindås, koordinator på Judaberg innbyggertorg til Øyposten.

Lindås forteller at det var 42 deltakere som svarte på spørreundersøkelsen. I undersøkelsen kommer det frem at kundene er godt fornøyd med både mat og pris, men at noen tilbud er mindre brukt enn andre.

VIL HA INNSPILL: Rita Lindås forteller at de fikk mange gode innspill fra spørreundersøkelsen.

– Det er færre som bruker «take away» tilbudet enn folk som sitter i kafeen. Det er også mindre folk på ettermiddagen enn det er på formiddagen. Det viser seg også at vi kan opplyse og annonsere litt mer om åpningstidene på søndagene, sier hun.

Ifølge Lindås er 34 prosent av deltakerne veldig fornøyd med den søndagsåpne kafeen, og 54 prosent svarte at de ikke var klar over tilbudet.

– Kafeen har åpent hver søndag første og siste helg i måneden, men det virker som vi må annonsere dette litt bedre.

Den heldige vinneren

Spørreundersøkelsen fungerte også som en konkurranse. De som deltok på undersøkelsen fikk derfor mulighet til å vinne en middag for to på kafeen.

– Hvordan var det å vinne?

– Selvfølgelig var det kjekt å vinne, jeg vinner jo aldri noen ting. Jeg er rett og slett kjempefornøyd, sier vinneren Trond Olav Birkeland til Øyposten.

– De har alltid noe uimotståelig på menyen så jeg gleder meg å ta turen innom, legger han til.