Hakkebakkeskogen-forestilling på Sjernarøy: Ser du noen du kjenner?

Sjernarøy har lang tradisjon med å arrangere både bygdekvelder og revyer. Denne gangen var det fremføring av «Dyrene i Hakkebakkeskogen».

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:

SJERNARØY: Før fellesferien inviterte skolen på Sjernarøy til fremføring av Thorbjørn Egners «Dyrene i Hakkebakkeskogen». Ifølge publikum var det en skikkelig bra forestilling.

– Det var virkelig et imponerende oppmøte, vi måtte faktisk til med ekstra stoler, forklarer Nils Trygve Hauge til Øyposten.

IMPONERT: Nils Trygve Hauge er imponert over oppmøtet og elevene.

Hauge har selv jobbet på skolen og er glad for at tradisjonen holdes, og at det fortsatt er mye publikum.

– Regien var ypperlig. Det var mange sceneskift i stykket, og dette ble løst på en smidig måte. Det er ikke overraskende at det møtte så mange, sier han.

Tydelig glede

Hauge kan også fortelle at gleden hos elevene strålte under forestillingen.

– Det var en tydelig spille- og sangglede blant elevene – man kunne se glimtet i øye på de fleste. Det er velig flott å se at de er så trygge på scenen og flinke til å samarbeide.

Stykket var under kyndig ledelse av lærer Hanne Vasshus, som Hauge sier har vært primus motor og dratt stykke godt i land.

Kulturen står sterkt på Sjernarøy

Slike forestillinger er viktige for å styrke samholdet ifølge Haugen. Han mener de er med på å binde sammen hele skolen på en unik måte som viser frem alle de sterke sidene hos elevene.

– Det er ingen tvil om at kulturen fremdeles står strekt på Sjernarøy. Takk til alle på skolen, og en ekstra tommel opp til Hanne. Vi gleder oss til neste prosjekt, avslutter han.