Lørdag blir det rocka visekonsert på Otto-huset

Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene, skriver Otto-huset om artisten som skal fylle Otto-huset med musikk.

Rossman kommer til Ottohuset lørdag 3. februar.
Publisert: Publisert:

Om artisten skriver Stiftelsen Otto-huset: «Med en blanding av viser, rock og americana skriver han seg inn i hjertet til de fleste. En verdig arvtaker av den norske visetradisjonen og blir ofte beskrevet som en rocka Øystein Sunde fra Rogaland, mye på grunn av sine til tider rappkjeftede og humoristiske tekster.»

Han er på norgesturné og planlegger å besøke alle norske kommunene. I skrivende stund har han spilt konsert i 123 av 356, men han når dessverre ikke 124 med Finnøy.

– Jeg har spilt et par konserter i Stavanger tidligere, forteller han til Øyposten:

– Men jeg har aldri vært på Finnøy, så jeg gleder meg til å prøve en ny scene.

Artisten kommer fra Karmøy og har gitt ut tre studioalbum og spilt mer enn 250 konserter. I tillegg til å kalles en rocka Øysten Sunde, har han også blitt omtalt som en hissig Tønes.

«Denne mannen er en entertainer av sjeldent format, morsom, smørblid og nesten plagsomt entusiastisk med et fantastisk band som truet med å sette fyr på scenen når som helst.» har kulturjournalist Erik Valebrokk skrevet om artisten.

«På konsert med Rossman kan du forvente et godt trøkk i stemmen, velskrevne sanger og en god latter!» skriver Otto-huset avslutningsvis.

Publisert: