Thorsmen MC på idylltur i øyane: -Et eventyr

Motorsykkelgruppa Thorsmen MC fra Sandnes har vært på besøk i øyane, og latt seg begeistre av den flotte naturen. I helgen var de på Sjernarøy, og helgen før på Finnøy.

Thorsmen tar en pause på Nesheim i Sjernarøyane.
  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert:
Fay Risvik var eneste kvinne som kjørte egen motorsykkel under turen til Sjernarøy.

SJERNARØY: -Det er et eventyr å kjøra her, slår MC-gjengen fast, i det de tar en pause på ferjekaien på Nesheim i Sjernarøyane.

Flere av medlemmene i Thorsmen MC hadde aldri vært inne på øyane før. Derfor fant «roadcaptain» Geir Brox at dette måtte bli neste destinasjon.

– Vi hadde 15 motorsykler inne på Finnøy sist fredag og det ble en kjempesuksess. Flere i gruppa hadde ikke vært her før og de var fornøyde med turvalget, sier Brox til Øyposten.

Thorsmen MC er åpne for at folk kan kjøre hvilke sykler de vil, men Brox opplyser at de fleste i gruppa kjører Harlyer. Klubben har hovedlokale i Sandnes, men har også medlemmer fra Stavanger og resten av landet.

Sjernarøyturen

Etter den flotte turen på Finnøy ble det ny tur til Sjernarøyane i helgen som var for Geir Brox og gjengen i Thorsmen MC.

-Fantastisk flott natur, det er så mange nydelige steder her. Det var nesten som vi måtte stoppe opp og bare nyte utsikten, slår de fast.

-Hva med de smale og svingete veiene?

-Vi elsker smale og svingete veier, det er det som er gøy. Dessuten er det forbausende lite trafikk her, sier de, og legger til at de tar det rolig.

Totalt var det 22 motorsyklister som brummet rundt på Sjernarøyane i helgen, av dem en kvinne som kjørte egen sykkel.

– Det er kjekt å teste ut nye veier å se om vi finner noen spennende ruter som er verdt å kjøre om igjen, sier Geir Brox.