Sting kommer til sommerfestival på Vaulen

Live Nation og WeWentLive er stolte av å kunne presentere en helt ny
musikkfestival i Stavanger. Vaulen Open Air kickstarter sommeren
med en todagers festival på Vaulen 9-10 Juni 2023.

Publisert: Publisert:
Sting kommer til Vaulen til sommeren.

STAVANGER: Vi er klare for å gi dere en magisk opplevelse når Vaulen Open Air 2023 går av stabelen. Med strender i begge ender, hav så langt øyet kan se og fjell i det fjerne, setter disse omgivelsene rammen for en unik og minnerik sommerfestival. Naturen er av det fineste vi har å tilby og med denne beliggenheten og 2 store scener, ligger alt til rette for at man sammen skal skape
tidenes strandfest på Vaulen, heter det i pressemeldingen.

«En fantastisk line-up med artister er klare for årets festival! Her kan du oppleve Sting, Sondre Justad, Dagny, Zara Larsson, Dean Lewis, James Bay, Beharie, Bernhoft, Kjartan Lauritzen, Kristian Kristensen, Ka2, Maria Mena, Ramon og Synne Vo. Det er duket for folkefest på Vaulen med noe for enhver smak!

Sting på Vaulen Open Air – artisten som har solgt over 100 millioner plater og er innehaver av hele 17 grammy-priser kommer med «Fields of gold» til Vaulen! Desidert en av verdens aller største artister gjennom alle tider tar med seg de beste hits fra hele sin egen solo-karriere.

Reis miljøvennlig og problemfritt med toget som tar dere fra hele regionen direkte til Vaulen Badeplass og stopper like ved. Vi inviterer til en skikkelig
«feelgood» festival-følelse på et av Norges desidert fineste festivalområder!
Vaulen Open Air arrangeres av Live Nation Norge, som står bak festivaler som Neon i Trondheim, Bergenfest i Bergen og Findings i Oslo, sammen med lokale krefter fra WeWentLive.
Billettsalget starter allerede fredag 16. desember kl. 10:00 via Ticketmaster», hete