SJERNARØY: – Han har vært her før og nå kommer han igjen, sier Oddfrid Nygård Nedrebø ved Helgøysund Marina til Øyposten.

Det er nemlig Ingve «Goggen» Gottschalksen som kommer for å spille på torsdag.

– Jeg gleder meg til å komme å spille. Det er alltids kos med slike intime konserter langs kysten, sier «Goggen» til Øyposten.

Konserten arrangeres på torsdagen slik at den ikke skal krasje med andre «events» på fredagen, som Hagefestivalen – Musikk i Myrå.

Satser på fint vær og et himla godt liv

Selv om været ikke ser så lovende ut frem over forteller Oddfrid Nygård Nedrebø at det gjelder å holde seg positiv.

– Det er meldt opphold og vi satser knallhardt på at det stemmer – det er viktig å være optimist, sier hun.

HIMLA GODT LIV: Oddfrid Nygård Nedrebø mener «Goggen» er himla god til å skape liv på konsertene sine. Nå gleder hun seg til at han skal komme på torsdag. Foto: Arkiv

Utover det håper Nedrebø at så mange som mulig tar turen innom.

– Jeg regner jo med at folk gleder seg til konserten. Han skaper ett himla godt liv og de som liker han, liker han skikkelig godt, sier hun.

Godt kjent med Helgøysund

«Goggen» kan fortelle at han også har vært mye på Helgøysund som ungdom.

– Jeg er båtmann og brukte mye tid her inne når jeg var mindre. Derfor er det en litt ekstra kjær plass for meg, forklarer han.

Sist han var her var det duket for teltfest hvor det ifølge han selv var full rulle. Nå gleder han seg til å ta turen inn igjen, forhåpentligvis med seilbåt.

– Min egen seilbåt forliste i Biscaya tidligere i år, så jeg får nok ikke tatt den inn. Men hvis været er bra er planen å ta turen inn med båten til en kompis, sier han.