Se bildene fra Tour of Norway for kids på Skartveit

Tour of Norway for kids tok turen innom Halsnøy på mandag hvor stemningen var på topp.

  • Jone Bergøy Nedrebø
Publisert: Publisert:

På Skartveit var det duket for Tour of Norway for kids på mandag. Det var ifølge Anita Ørnes, god stemning både blant barna og publikum.

– Det var 60 påmeldte barn totalt. Den lengste turen gikk fra Joker-butikken her nede og opp til bedehuset, sier hun til Øyposten.

Ørnes forteller også at det var godt oppmøte med publikum som koste seg både i restauranten og på stranda før og etter sykkelløpet.

Alt med hjul ble brukt

– Noe av det kjekkeste med dette arrangementet er alle de kreative og gøyale måtene ungen kommer seg frem på, det er ikke bare sykkel som er tingen, forklarer Ørnes.

Hun forteller at det ble brukt både skateboard, sykkel, sparkesykkel, barnevogn, trehjulssykkel og en leketraktror for å komme seg fra start til slutt.

– Alt med hjul ble bruk, og det synes både publikum og barna at var kjempemorsomt.

Publikumsprisen

Anita Ørnes kan også komme med enda en gladnyhet.

– Med den fantastiske stemningen vi hadde bestemte arrangørene for å annonsere noen spennende nyheter over høyttaleranlegget på mandag. De synes nemlig at trøkket var så bra at vi kanskje vinner årets publikumspris.

Med den annonseringen ble arrangementet en sikker suksess for Ørnes.

– Å avslutte sesongen slik, med folk fra både fjern og nær, var helt fantastisk. Nå gleder vi oss til neste gang, sier Anita Ørnes.