Regionen skulle så absolutt hatt et badeland.

Som småbarnsmor er det mange regntunge helger som skal fylles med innhold. Bading og lek i vann, er for mange familier en svært attraktiv aktivitet. For vår familie har det blitt mange turer til både Suldal og Kvinesdal for å besøke fine badeanlegg.

Både Suldal og Kvinesdal har badeanlegg som byr på akkurat det en barnefamilie trenger; God temperatur, sklier, fontener og kafé. Det skulle en kommune som Stavanger også kunne tilby.

KrF heier på alle aktører som kunne vært med på å realisere drømmen om badeland i Stavanger kommune. Når det nå er kommet et initiativ fra næringsliv på Finnøy som vil se på en slik løsning, mener vi det er av stor interesse. For å få til et badeland må det private få til et godt samarbeid med det kommunale. Det er ofte i det spenningsfeltet de gode løsningene ligger. Et badeland vil bidra til aktivitet, trivsel og helse for mange av kommunens innbyggere.

Så kanskje det er til Finnøy badeglade barnefamilier etter hvert tar turen? Det er i alle fall ingen tvil om at barnefamilier i vår kommune er klar for et skikkelig badeland. Jeg legger herved inn en bestilling på årskort.

Marie Ljones Brekke,

på lista for Stavanger KrF til kommunevalget