Her viser butikkeier Oddfrid Nygaard Nedrebø frem det nye drivstoffanlegget på Joker Helgøysund.
Her viser butikkeier Oddfrid Nygaard Nedrebø frem det nye drivstoffanlegget på Joker Helgøysund. FOTO: Jone Bergøy Nedrebø

Nytt drivstoffanlegg og ny meny i restauranten i Helgøysund

Joker Helgøysund har både bygget et nytt drivstoffanlegg samt utviklet en ny meny i restauranten, og kundene kommer langveis fra for å ligge til kai her for å tanke og spise.

Sjernarøy: -Et nytt drivstoffanlegg har mange krav å forholde seg til og det fører til et 100% sikker anlegg og fornøyde kunder, sier Oddfrid Nygård Nedrebø til Øyposten.

Det nye drivstoffanlegget ble ferdigstilt i mai og bygget for å tilfredsstille alle dagens krav om sikkerhet. Nedrebø sier at 100% sikkerhet gjør kunder tryggere og mer fornøyde, i tillegg til at det er bygget ut en ny brygge for de som kommer for å tanke slik at tilgjengeligheten blir bedre.

Kommer langveis fra for å fylle

Roy Kaldheim fra Tysvær var på fredag innom for å fylle opp daycruiseren sin og kan fortelle om et bra anlegg.

-Jeg er veldig fornøyd med det nye drivstoffanlegget her i Helgøysund. Det drives av kjekke og flinke folk og det er en fryd å kommer hit for å fylle, sier han.

Roy Kaldheim fra Tysvær er på Joker Helgøysund for å fylle opp daycruiseren. FOTO: Jone Bergøy Nedrebø

Ny meny i restauranten 

-Vi har fått god hjelp fra Teal og deres forretningsutvikler, Bent Hansen, med å sette opp den nye menyen, gi oss tips om serveringsmetoder og med utviklingen av konseptet med båthavnen og restauranten, sier Oddfrid Nygaard Nedrebø til Øyposten.

Restauranten har satt opp mye godt på den nye menyen, blant annet Italiensk pizza, angusburger, ferske reker, spekefjøl og masse godt å drikke. Det er sitteplasser både inne og ute i tillegg til takeaway-muligheter.

Flinke ansatte 

-Det har vært utfordrende under pandemien, men på grunn av flinke og gode ansatte har vi hatt muligheten til å holde drifta i gang. All takk til de, sier Oddfrid Nygård Nedrebø.

Restauranten er avhengige av bra vær for å få kunder og med det fine sommerværet tar nok mange turen innom for å få noe godt å spise på terrassen i Helgøysund.

Her kan du sitte å nyte en god italiensk pizza i solsteiken. FOTO: Jone Bergøy Nedrebø