Finnøy og Mastra sine spelarar på Gutt 13 år, samla like etter kampslutt.  Finnøy sitt lag bak: Mateusz Kessler, Tormod Mjølsnes, Kasper Bjørklund, Magnus Emil Berge, Bjørn Moen, Dag Ola Gjertsen, Jonas Halsne, Anders Nessa, Benjamin Eggebø, Geier Flesjå, Ådne Olsen og Emil Gardsteig. Mastra framme frå venstre:  Iver Mork, Henrik W. Haugvaldstad, Henrik Lindås, Daniel Skibenes, Teo Fredriksen, Oliver Nilsen, Nikolai Veggeland, Leonard Aarsheim, Didrik Nordbø, Aleks Kreft, Gaute Jensen, Fabian Arnøy og Lars Borgenvik
Finnøy og Mastra sine spelarar på Gutt 13 år, samla like etter kampslutt. Finnøy sitt lag bak: Mateusz Kessler, Tormod Mjølsnes, Kasper Bjørklund, Magnus Emil Berge, Bjørn Moen, Dag Ola Gjertsen, Jonas Halsne, Anders Nessa, Benjamin Eggebø, Geier Flesjå, Ådne Olsen og Emil Gardsteig. Mastra framme frå venstre: Iver Mork, Henrik W. Haugvaldstad, Henrik Lindås, Daniel Skibenes, Teo Fredriksen, Oliver Nilsen, Nikolai Veggeland, Leonard Aarsheim, Didrik Nordbø, Aleks Kreft, Gaute Jensen, Fabian Arnøy og Lars Borgenvik Bilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Vennskapeleg forbrødring trass i storsiger i naboppgjør